SALAU DE NIL LA CUPTOR

salau de Nil la cuptor

Salaul de Nil se poate gati la cuptor in acelasi mod simplu ca somonul de care va spuneam zilele trecute (detalii aici). Garnitura de cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi (plus rondele de morcov, optional) ramane valabila. La fel si paharul de vin (roze, alb), dupa care tanjesc de nu stiu cand. Fara sa fi fost vreodata pasionata de vin, dar cand n-ai voie ceva (stiti ca alaptatul si alcoolul nu fac casa buna), atunci iti doresti mai mult ceva-ul ala. Dau gata o sticla intreaga (sau chiar doua-trei, fara numar), cum termin cu alaptatul. Pe acelasi principiu, cum mai creste putin Aris, rup cluburile, mall-urile si cinematografele. Bine de mentionat ca toate acestea sunt fantezii si ar trebui tratate ca atare. Adica dupa 2 pahare de vin mi se face rau, iar in club cred ca am fost de maxim zece ori in ultimii unsprezece ani.

Si asta era o postare despre peste la cuptor. Ca sa vezi in ce mod ajung sa-mi zboare gandurile de la oboseala acumulata si statul excesiv cu bebelusul acasa. Rad singura si-l trezesc pe Aris, care doarme iepureste in bratele mele si-apoi iar s-a zis cu postatul pe blog. Deci inchei aici, e cel mai bine pentru toata lumea. 🙂salau de Nil la cuptor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.