Sunt mamă de Albert, Aris și Ava/ blogger/ om de televiziune.

Ruxandra Luca, gravida

Ruxandra Lucapovestea nasterii fetitei mele in pandemie

Prezentator TV

Prezint si realizez cap-coadă rubrica de părințeală, cum îi spunem noi, singura rubrică de parenting de la Antena 1, difuzată de 2 ori pe săptămână, în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani.
Rubrica are partea de discuție din platou, unde dezbat subiectul ediției cu unul dintre moderatorii emisiunii. Transmitem informații utile părinților, într-un stil relaxat și accesibil telespectatorilor, pornind de la experiența mea cu cei 3 copii. Avem și partea de reportaj, acolo unde realizez interviuri cu specialiști importanți din zona de parenting.
Temele rubricii sunt într-o strânsă legătura cu subiectele abordate pe blog.

Video: Rubrica de părințeală, Jurnalul Avei (Antena 1)

Blogger

Blogul “Ruxandra Luca, Mom&more” este un proiect de LifeStyle. Povestesc într-un stil relaxat întâmplări din viața mea, lucruri care mă ajută să îmi cresc frumos cei 3 copii, dar și cum am grijă de mine, ce gătim, cum ne mai distrăm și pe unde mai călătorim. Veți regăsi aici articole din zona de parenting, beauty, cooking, travel.
Îmi place cel mai mult să fiu mamă, dar și să scriu pe blog și să vorbesc la televizor și la evenimente , să fac poze și clipuri pentru canalele mele de comunicare, să interacționez cu oamenii. Promovez un stil de viață sănătos: fac sport, mănânc echilibrat și gătesc cu drag rețete rapide și simple pentru familia mea. Mai multe despre noi puteti descoperi pe blog, pe Facebook și pe Instagram.

M-aș bucura să vă regăsiți și voi aici! 🙂

Speaker/moderator evenimente

Am moderat și am participat ca speaker la evenimente dedicate părinților și nu numai.

Urmaritorii mei

Urmăritorii mei sunt femei (peste 90%), cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, pasionate de un stil de viață sănătos.

Mă bucur că am o comunitate activă, cu care mențin o relație apropiată și care este în permanentă creștere.

Cum ne descurcăm cu trei copii. Secretul nostruRuxandra Luca "Fac al doilea copil cand vreau. Daca vreau."Cum reușesc sa îmi hrănesc fetița exclusiv cu lapte matern, deși sunt nevoită să mai lipsesc de lângă ea

Pentru colaborări: contact@ruxandraluca.ro