Dreptul mamelor la o vacanță

Descopera lumea marina, campanie Danonino

Vorbeam recent, chiar in articolul asta, despre dreptul femeii de a boli linistita, in camera si in patul ei, fara grija copiilor si a casei, si fara sot batator la usa din 3 in 3 minute. Cum treaba a fost tare bine primita de mame (de tati nu stiu, ca nu s-au manifestat), m-am gandit sa mergem un pas mai departe si sa militam pentru dreptul nostru (mai mult sau mai putin utopic) la o vacanta. Sigur, ideal ar fi pe o insula pustie, dar orice schimbare de peisaj e, pana la urma, binevenita. Da, chiar si cu cei mici dupa noi, macar alergam dupa ei intr-un alt decor. Da, si cu taticii, cu toata familia, si da, chiar si pentru doua-trei zile, pentru ca o vacanta scurta tot e mai buna decat nicio vacanta, stiti ce zic.

Tot am dorul asta de duca de cand am vazut concursul Danonino cu excursia in Portugalia. Castiga o excursie la acvariul din Lisabona, spun ei, iar eu zic Daaaaa!!!

Cam cum ar fi sa te trezesti ca ai castigat asa ceva? Cam vis. Si e fain tare la acvariu, eu am mers prima data acum, de cand sunt mare. M-a carat Albert la acvariul de la Legoland, din Germania. Apoi am mers la cel din Barcelona si acolo am fost si mai dati pe spate, plus acum, in iarna, am vizitat Muzeul Oceanografic din Monaco. Ni s-au parut wow toate si, de vreme ce acvariul din Lisabona e cam cel mai mare din Europa, asa citeam, imi inchipui cat ne-ar placea si acolo.

Cum prima conditie ca sa castigi este sa te inscrii, iata ce ar fi de facut in sensul asta: intri pe promotie.danonino.ro, inscrii bonul fiscal care atesta ca ai cumparat oricare doua pachete Danonino si astepti cu sufletul la gura. Bafta maxima!!! Caci da, cine nu are nevoie de o vacanta, fie ea si sub forma de excursie? 🙂

Concursul de care v-am spus e parte din noua campanie Danonino „Descopera lumea marina”, care vine in completarea campaniei educationale „SpuneDA explorarii”, lansata anul trecut, si prin care li se propun parintilor si copiilor metode interactive de cunoastere a misterelor Universului. La fix pica pentru noi treaba asta, Albert e interesat de tot ce inseamna lume marina, iar Aris e interesat de tot ce ii place lui frate-su, deci am ambii copii in aceeasi oala.

Descopera lumea marina, campanie Danonino

In pachetele Danonino, gasiti magneti interactivi cu vietuitoare din mari si oceane. Sunt 16 in total, numai buni de colectionat, de jucat cu ei, de lipit pe frigider, dar mai ales de invatat lucruri interesante cu ajutorul lor. Pentru ca animalele marine de pe magneti prind viata chiar la tine acasa, daca folosesti aplicatia Shazam. E foarte draguta treaba asta cu realitatea augmentata, micii exploratori se dau in vant dupa ea. Iar eu dau bile albe (multe) oricarei metoda prin care copiii primesc informatii mai usor de digerat. Plus ca magnetii astia interactivi ii ajuta sa isi stimuleze autonomia si creativitatea.

Mai multe detalii despre campania Danonino, in cazul in care nu v-am facut eu capul mare deja, va asteapta aici. Si fie ca cei/cele care au cea mai mare nevoie de relaxare sa plece la Lisabona! 😉

Mai jos sunt eu, visand la o vacanta. :))

2 comentarii pe “Dreptul mamelor la o vacanță

  1. Anda spune:

    Eu am fost prima data la asta din Lisabonan(care chiar e wow), apoi la cel din Barcelona, care e minuscul prin comparatie si m-a dezamagit. Deci e mai bine daca urmezi ordinea inversa :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.