Zi de weekend cu baloane de sapun

Ruxandra Luca, zi de weekend in parc

Fiecare weekend are ingredientul lui secret pentru distractie cu astia mici ai mei. Saptamana trecuta a fost rostogolitul prin iarba, de data aceasta am avut baloanele de sapun. Eu le-am facut, copiii le-au prins. Albert se tine mai bine pe picioare, asa ca a pornit cu un avantaj clar, dar nici bebelusul nu s-a lasat mai prejos, deci a fost competitie stransa si distractie multa.Ruxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcBebelusului i s-a parut interesant sa guste un balon de sapun, dupa ce incercase initial un firicel de iarba si nu il multumise. A strambat din nas, s-a mirat ca ne agitam atat si strigam „nuuuuuu, scuipa!” a cerut apasat „a-p-a” si a continuat joaca. S-a gandit sa ma traga de tricou, in speranta ca am sa-i cedez tubul de plastic plin cu spuma de facut baloane. Pesemne, era curios ce gust are. I-am lasat curiozitatea.

Drag imi mai e Aris cand se agita asa in jurul meu, cu piciorusele lui grasunele care ii ies din sandale, cu cei doi carlionti de-o parte si de alta a capusorului rotund, cu ochii mari si albastri si cu dintisorii iepuresti rasariti pe gingia de jos. Albert, spre deosebire de puf cel mic, are o multime carlionti si cea mai dulce alunita deasupra buzei de sus, in partea dreapta, vorbeste (inca) sasait si mult si repede si are zambetul impodobit cu doi dinti definitivi teribil de lati pentru gurita lui mica. Mor dupa fiecare zuluf si rotocol de grasime si dintisor mai mare sau mai mic al copiilor. Mor dupa ei si dupa momentele astea frumoase impreuna, care te fac sa te gandesti ca viata e chiar misto, daca stii sa te bucuri de ea.

Cald a mai fost! Dar bine! Ador vara care bate la usa cu soarele ei puternic cu tot si cu miros de vacanta. E tare frumos sa te joci afara vara, sa transpiri, sa bei apa multa, sa mananci inghetata cu aroma de guma de mestecat si iar sa te joci.

Am ajuns acasa tarziu, obositi, plini de praf, si infometati. Si cu parere de rau ca ziua frumoasa de weekend e asa de scurta.Ruxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parcRuxandra Luca, zi de weekend in parc

Daca ti-a placut acest articol, ma poti sustine cu 1 like pe pagina de Facebook a blogului. Multumesc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.