Spectacole de teatru pentru toata familia

Ruxandra Luca, Spectacole de teatru pentru toata familia

MiniArtShow, trupa de teatru pentru copii creata de actrita Ioana Ginghina, continua si anul acesta cu spectacole de teatru pentru toata familia. Din 8 ianuarie, puteti vedea piesele de teatru care se bucura de succes: ” Spre Vrajitorul din Oz„, „Danila Prepeleac„, „Cantec pentru Tisha„, dar si  premiera „Alice in Wonderland„.

Cei mici sunt asteptati la spectacole de teatru puse in scena intr-o maniera originala si creativa de o echipa de actori, papusari, coregrafi si regizori profesionisti, tocmai pentru a stimula imaginatia si creativitatea copiilor.

Daca va suna interesant, biletele se gasesc la acest link.

Prin campania „Vreau la teatru”, MiniArtShow by Ioana Ginghina isi propune sa sprijine prin metode de educatie non-formala prin arta dezvoltarea armonioasa a copiilor provenind din medii defavorizate, oferindu-le sansa sa vina la spectacolele de teatru.

Donatiile se pot face pe galantom.ro.

Nou in acestui sezon este premiera spectacolului „Alice in Wonderland”.

Spectacolul este dedicat copiilor incepând cu 4 ani, dar si intregii familii, avand o distributie de exceptie, muzica originala si proiectii multimedia care vor transforma sala din CinemaPro intr-un taram fermecat.

Programul MiniArtShow by Ioana Ginghina il puteti gasi aici sau pe Facebook aici.

Program Ianuarie

Detalii: miniartshow@gmail.com

Tel: 0749419999

www.miniartshow.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.