SOCATA BRUNA

Desi am mai facut o data socata anul acesta (si am baut singura mare parte din cei 10 litri, da, atat de mult imi place), ma simteam pregatita pentru runda a doua. Aveti reteta initiala in imagini aici si rezultatul aici. De data aceasta am inlocuit zaharul alb cu varianta bruta si in afara de culoarea maronie, nu am vazut cine stie ce diferenta. Dimpotriva, am obtinut  o bautura mai sanatoasa, cu un gust mai placut.

E minunata in zilele calde de vara…de fapt, e buna oricand. Nu cred ca mai gasiti flori de soc la vremea aceasta, dar e bine de stiut pentru anul urmator (oricum, mai sunt si persoane care fac socata din flori uscate, e o varianta pe care o puteti incerca). socata zahar brun socata zahar brun socata zahar brun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.