Pozele noastre în CEWE FOTOCĂRȚI – un cadou din inimă, de Crăciun & un CONCURS drăguț pentru voi

Mi-am făcut din nou CEWE FOTOCĂRȚI, bune de răsfoit iar și iar. Am început cu o fotocarte mare, cu poze de familie, știți că astea sunt preferatele mele. Apoi am zis: hei, de ce n-aș face o fotocarte doar cu mine, ca na, tot mă jucasem de-a fotomodelul recent și strânsesem câteva poze drăguțe. Și cum o fotocarte cu pozele mele nu era suficientă, am mai comandat una identică, numai că în format mai mic, să o poată lua barbata-miu cu el peste tot. Vezi sa nu 😂 Mă rog, ideea e că am și pentru voi un set de fotocărți în fix variantele alese de mine, nu vă rămâne decât să decideți ce amintiri ați vrea sa strângeți in ele.

Dar până la concurs, haideți să mai povestim puțin. În ultima perioadă, cred că nu a fost lună în care să nu îmi comand ceva de la CEWE. Au și multe produse, eu vă arăt mereu ce mi-a atras atenția, dar poate vouă vă fac altele cu ochiul. Există 42 de modele de CEWE FOTOCARTE care pot fi alese. Iar ca idee de prețuri, ele pornesc de la 29,90 lei și merg până  la 190 lei pentru format XL (30×30). Dar cel mai bine, pentru detalii legate de preț, dimensiuni și termen de livrare, vă las link aici. Intrați voi când aveți vreme.

De data asta, mi-a plăcut mult faptul că am putut transforma automat varianta de CEWE FOTOCARTE A4 panoramică, în varianta compact panoramică, astfel încât nu am fost nevoită să creez două proiecte. Tare, nu? V-am zis, să aibă și M. al meu fotocarte cu nevastă-sa, să o poată lua cu el peste tot, deși n-o ia nicăieri. 🙂 Poate le-o dau părinților mei, sigur ar fi mai apreciată la ei în casă. 🙂

Fiind și luna cadourilor, cu fotocarțile merg la sigur. Alor mei le place orice fotocarte le-aș face, că-s poze cu ei, cu noi, cu copiii, orice apreciază și cred că așa sunt toți părinții. Nu mai spun de bunici, pentru cine mai are norocul să îi aibă.

Cred că astea sunt cele mai frumoase cadouri, cele de suflet. Nu este greu să realizezi o fotocarte și vă spun din experiență, doar am făcut atâtea. Chiar cu Ava mică în brațe, cât dormea, cât o alăptam sau cât băieții stăteau puțin cu ea și o distrau. Sunt anumite tipuri de CEWE FOTOCARTE  pe care le-am făcut în aplicația descarcată pe mobil și asta mi se pare cea mai simplă variantă, mai ales că eu în telefon îmi țin grosul pozelor. Dar am lucrat ușor și bine și în aplicația din laptop, deși inițial credeam că va fi greu. De exemplu, fotocărțile cu pozele mele le-am făcut pe laptop, doar acolo aveam opțiunea să transform automat varianta de CEWE FOTOCARTE A4 panoramică, în varianta compact panoramică.

Deci pasul 1, în cazul în care dorim să facem o CEWE FOTOCARTE, ar fi să descărcăm aplicația CEWE, disponibilă pe www.cewe.ro, atât pentru mobil, cât și pentru tabletă.

Apoi, dacă plănuim să facem cadou fotocartea, putem plăti cu cardul și trimite direct coletul la adresa celui pe care dorim să îl bucurăm.

Dincolo de calitatea produselor CEWE, pe care o știți și voi, pentru că de fiecare dată când postez despre ele, îmi trimiteți multe mesaje, îmi place că cei de la CEWE sunt și foarte serioși. Adică răspund imediat dacă întâmpini probleme și pentru ei chiar contează să fie mulțumit clientul. Altfel, îți dau banii înapoi, au „garantia satisfacției inclusă”, cum spun. CEWE FOTOCARTEA este, de altfel, cea mai iubita fotocarte din Europa, cu peste 60.000.000 de exemplare printate.

Și pentru că bate la ușă Crăciunul, vă las și un video drăguț de Sărbători.

CONCURS

Iar acum, e timpul pentru concurs, știu că abia așteptați. 🙂

Unul dintre voi va câștiga 1 set de CEWE FOTOCĂRȚI care conține:
  • 1 CEWE FOTOCARTE panoramică compactă
  • 1 CEWE FOTOCARTE format A4
  • 1 CEWE FOTOCARTE format XL (30×30 cm)

ÎNSCRIERE ✔️

Ca să câștigi setul de CEWE FOTOCĂRȚI, te rog să urmezi acești 3 pași simpli, valabili strict pentru postarea de pe Facebook (acolo unde se desfășoară exclusiv concursul):

➡️Spune-mi într-un #comentariu: Ce cadouri din inimă te gândești să oferi de Crăciun?

➡️ Tag 1 prieten care ar putea fi interesat de premiu (în același comentariu).

➡️ Share public (!) la postarea de concurs.

-Poți lăsa mai multe comentarii, dar prietenii etichetați trebuie să fie diferiți.

REGULAMENT ✔️

-Perioada de desfășurare a concursului este 4-9 decembrie, ora 23:00.

-Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook @ruxandra.g.luca.

-Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți filmată și anunțat printr-un update la postarea de concurs de pe Facebook și prin mesaj privat, în termen de 3 zile de la încheierea concursului.

-Vor fi luate în calcul doar comentariile care îndeplinesc toate 3 condițiile de înscriere.

-Câștigătorul va primi pe e-mail codurile de voucher, pentru a-și face singur CEWE FOTOCĂRȚILE.

Multă baftă! 🤗

 #ceweromania #cewefotocarte #UnCadouDinInima

2 comentarii pe “Pozele noastre în CEWE FOTOCĂRȚI – un cadou din inimă, de Crăciun & un CONCURS drăguț pentru voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.