Nu rata Webstock 2016!

Ruxandra Luca, Webstock16

Cam tarziu m-am trezit cu postarea despre Webstock, dar un reminder de participare, asa, pe ultima suta de metri nu strica, zic. Deci haidem la Webstock, ca doar n-o sa ratam cea mai importanta conferinta dedicata Social Media din Romania! Totul se intampla pe 30 septembrie (da, in cateva zile), la JW Marriot Bucharest Grand Hotel, incepand cu ora 9. Ei sunt la a noua editie, eu la prima participare. Si m-am alaturat evenimentului ca blogger acreditat.

Solicita gratuit o invitatie la Webstock, accesand acest link.

Am mai bifat 2-3 evenimente de genul acesta si, dupa fiecare, am plecat acasa cu un bagaj (mai mare sau mai mic) de idei interesante. Pentru Webstock imi pregatesc valiza. Dincolo de asta, ma bucur ca o sa cunosc sau o sa revad tot felul de oameni misto. Si cum imi plac oamenii de nu mai pot si mai sunt si nevorbita (de felul meu) am treaba multa in ziua respectiva. 🙂

Lista speakerilor e lunga si interesanta, sunt unii pe care chiar nu as vrea sa ii ratez. Arunca-ti o privire aici pentru a vedea pe cine vei cunoaste la Webstock 2016, dar si pentru a consulta programul complet al evenimentului.

V-as indemna sa va sustineti preferatul la Online Pesonality of the Year, insa procesul de votare s-a incheiat deja. Ne ramane sa mergem la Gala si sa aflam marele castigator. Precum si pe cei de la celelalte categorii din concurs. Poti solicita gratuit o invitatie la Gala si gasesti detalii in sensul acesta, aici.

Daca nu reusesti sa ajungi la eveniment, dar esti curios de nu mai poti si interesat de tot ce se va intampla acolo, ramai calm si urmareste transmisiunea live de pe site, pe data de 30 septembrie.

Eu sper oricum sa ne vedem cu bine la fata locului! 🙂

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.