Momentele noastre speciale de anul acesta, într-o CEWE FOTOCARTE. Și un concurs cu premii frumoase pentru voi (p)

Momentele noastre speciale de anul acesta, într-o CEWE FOTOCARTE

Intrăm în ultima lună din 2021. Prieteni, s-a mai dus un an, ne-au mai crescut copiii, ni s-a mai încrețit fruntea, poate am mai albit nițel. Dar și câte lucruri frumoase s-au întâmplat anul ăsta! Parcă abia când mă uit la poze, realizez cu adevărat cât de norocoși suntem.

Mi-am comandat recent o CEWE FOTOCARTE cu momentele noastre speciale din 2021, așa cum am procedat și la finalul anului trecut. Cu ocazia asta, am trecut prin mii de poze făcute în 2021. Începând cu cele de iarna trecută, apoi pozele din primăvară, când au fost zilele de naștere ale copiilor, din vară, minunata noastră vară în care am adoptat două pisici și am mers de mai multe ori la mare, și, în final, pozele de toamna asta, când Aris a început clasa zero, iar Albert clasa a șaptea. Cât de bine ne vor prinde peste ani aceste amintiri, pe care le păstrez cu drag.

Am pus cap la cap tare ușor CEWE FOTOCARTEA și am lucrat la ea numai de pe telefon. Mi se pare cel mai simplu așa, cum prindeam un moment liber, cum mai selectam câteva poze. Dacă nu trag de tine mânuțe pufoase de copil la fiecare 5 minute, chiar termini de editat CEWE FOTOCARTEA în doi timpi și trei mișcări. Am ales o CEWE FOTOCARTE XL, printare digitala, extra lucioasă. Am dat comanda și în cateva zile am primit-o acasă.

Pentru că am cumpărat multe produse CEWE în ultimii doi ani, știu exact cum funcționeaza aplicația lor și mă mișc cu talent când vine vorba de o comandă nouă. Oricum, e foarte simplu și intuitiv totul, te descurci fără probleme. Aplicația gratuită CEWE este disponibila pe www.cewe.ro , pentru mobil și tabletă, și conține mii de idei de cadouri pentru Sărbători. Poate vă aruncați și voi privirea, pentru puțină inspirație.

O CEWE FOTOCARTE, spre exemplu, cred că poate fi un cadou numai bun pentru Crăciun, un cadou din inimă. Ca idee, prețurile încep de la 29,90 lei și ai garanția satisfacției. Adică atât de mult cred cei de la CEWE în calitatea produselor pe care le oferă și atât își respectă clienții, încât îți dau banii înapoi garantat, dacă ai vreo nemulțumire privind comanda ta. Calitatea este impecabilă, din punctul meu de vedere.

Ei, și în cazul în care te gândești să faci cadou CEWE FOTOCARTEA, o poți achita cu cardul, iar livrarea se va face direct la destinatar. Sigur se va lăsa cu bucurie multă.

Momentele noastre speciale de anul acesta, într-o CEWE FOTOCARTEMomentele noastre speciale de anul acesta, într-o CEWE FOTOCARTEMomentele noastre speciale de anul acesta, într-o CEWE FOTOCARTE

Iar acum, vă invit la concurs! Să fie cu noroc!

CONCURS

Am 5 premii tare frumoase, pentru cinci dintre voi.

Fiecare premiu constă într-o CEWE FOTOCARTE ca cea pe care am comandat-o și noi, cu următoarele caracteristici: CEWE FOTOCARTE XL, printare digitala, hartie extra lucioasă, de 26 de pagini cu momente speciale din viața voastră.

✔️ÎNSCRIERE

Ca să câștigi 1 din cele 5 CEWE FOTOCĂRȚI XL, te rog să urmezi acești 2 pași simpli, valabili strict pentru postarea de pe Facebook (acolo unde se desfășoară exclusiv concursul):

➡️Îmi spui într-un comentariu ce cadouri de Crăciun pregătești.

➡️ Tag 1 prieten căruia i-ar plăcea premiile noastre (în același comentariu).

-Mai multe comentarii înseamnă mai multe șanse de câștig, doar prietenii etichetați te rog să fie diferiți.

-Apreciez orice share, ajută să ducem veștile bune mai departe.

✔️REGULAMENT

-Perioada de desfășurare a concursului este 29 noiembrie-5 decembrie, ora 23:59.

-Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook @ruxandra.g.luca.

-Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați la postarea de concurs de pe Facebook, în termen de 3 zile de la încheierea concursului.

-Vor fi luate în calcul doar comentariile care îndeplinesc ambele condiții de înscriere.

-Câștigătorii vor primi pe e-mail codurile de voucher, pentru a-și comanda singuri CEWE FOTOCĂRȚILE în aplicația CEWE sau pe www.cewe.ro.

Multă baftă! 🤗

#ceweromania #cewefotocarte #UnCadouDinInima

Un comentariu pe “Momentele noastre speciale de anul acesta, într-o CEWE FOTOCARTE. Și un concurs cu premii frumoase pentru voi (p)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.