Mama și vinul

cum beau mamele vin

Vii frântă de la munca, produci ceva comestibil cu ultimele forțe și va așezati cu totii la masa. Lui îi pui apă în pahar, că are 3 ani, ție îți torni niște vin, ca ai 38 și un job stresant.
.
-Mama, ai suc! Vleau si eu!
-Nu e suc, e vin.
-Vleau si eu!
-E alcool, nu e bun pentru copii.
-Vleau si eu!
-E rău și acru și sigur nu îți va plăcea.
-Vleau și eu!
.
Cedezi psihic și îl lași sa bage limba in paharul de vin, convinsă ca i se va parea oribil. Constați ca nu se strâmba deloc, ba chiar i se pare bun. Mai cere.
.
Îți bagi picioarele in ea de situație, arunci vinul in chiuveta și îți torni apa in același pahar, cu promisiunea solemna ca îl vei reumple cu vin, dupa ce se culca copilul. Il bagi la somn, speli vasele, întinzi rufele, strângi de prin casa, te speli și pe tine, te întinzi in pat 3 secunde. Te mai trezești dimineața. Îți juri ca seara, după ce adoarme copilul, chiar bei vin. O luna mai târziu, sticla de vin e tot întreaga, in frigider. Dar tu încă mai speri ca pupi macar un pahar din ea. Sa speri e o idee buna oricând, mai puțin când vine vorba de vin ținut desfăcut o luna de zile. Deci ori deschizi alta sticlă si chiar o bei, ori lași speranța sa moară. The end!

Articole pe aceeasi tema

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.