Iubesc diminețile cu fetița mea

Iubesc diminețile cu fetița mea
Seara sau pe parcursul zilei, se mai întâmplă sa fie agitata, dar dimineața este mereu atât de liniștita! Fără excepție, de 4 luni, de când am văzut-o întâia oară, de 4 luni se trezește senină și zâmbește.
.
Eu o simt imediat, chiar dacă este la ea în coșuleț, știu că este trează, după cum incepe să își agite mânuțele și piciorușele. Nu sar să o iau în brațe, mai amân plăcerea. O văd cu coada ochiului cum fixează tavanul și incepe să spună și să tot spună lucruri, pe limba ei. Avem o lustră în formă de floare, cu care atât mai vorbește, de zici că sunt cele mai bune prietene. Știe că mami vine la ea, simte că sunt acolo și că o veghez, este în siguranță. Așa că e senină. Așteaptă. Așteptăm amândouă momentul ăla cel mai dulce cu care ne începem ziua, ritualul fără de care nu putem.
.
În clipa în care îmi întâlnește privirea, deschide un zâmbet larg, cu balonașe de salivă bebelușească pe la colțuri. Mi-s dragi margeluțele ei de salivă, mi-e drag totul la ea, fiecare unghiuță și firicel de păr, genele lungi, ochișorii ca cerul, piciorușele cu rotocoale parcă făcute să fie adorate.
.
Privitul nu-mi mai este de ajuns, așa că iau copilul bun la mirosit și la pupat, din cap pana în picioare. Așa începe marea drăgăleală. Îmi mai afund buzele in pufosenia ei de burtica și atunci rade în hohote. E de ajuns sa-mi fie și mai draga, sa ma facă sa o pup mai mult, mai apăsat.
.
Îmi vine să o strâng tare, să o mușc, nu știu ce să îi mai fac de drag, efectiv nu știu. E prea dulce, prea pufoasă, prea bună și prea frumos mirositoare! Iar printr-o minune, e a mea, mă lasă să o cresc și să o iubesc, îmi acceptă bucuroasă pupicii, îmbrățișările, îmi răspunde cu zâmbete, uneori cu râs în hohote, îi place că sunt mămica ei, iar eu mă topesc știind că e fetița mea.
.
Ritualul ține pana când o simt că parcă nu mai râde cu aceeași poftă, așa că putem trece la spălat, mâncat, plimbat și altele pe care le fac mamele și fetițele lor de 4 luni, intr-o zi obișnuită.
Iubesc diminețile cu fetița mea Iubesc diminețile cu fetița mea Iubesc diminețile cu fetița mea, dimineti mama si fiica

2 comentarii pe “Iubesc diminețile cu fetița mea

  1. Iulia spune:

    Ce momente frumoase! Te rog sa-ti pui pe lista urmatoarelor subiecte:Cum ai stiut ca este momentul pentru al treilea copil? Sotul ce parere a avut? Eu am doi baietei:unul de 5 ani imediat si unul de 2 ani si jumătate. Eu imi doresc tot mai mult sa mai facem inca unul,sotul nu foarte incantat de idee.: D Numai ca ….stii cum e cu copiii zile mai bune,zile mai grele si am zile in care asa nu mi-as mai dori inca un copil. Cum te-ai/ v-ati hotărât?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.