Inspiratie pentru tineret

Avem o tipa la sala, are vreo 50 de ani, dar arata impecabil, blonda, supla, tot ce vrei. Are o fata de varsta mea, de asta am dedus ca are in jur de 50 de ani, altfel clar ii dai cu 10 mai putin. Vine regulat la sala, trage tare, e in forma femeia.

M-am intalnit si ieri cu ea, la ora de aerobic de dimineata. Tot atunci, apar in peisaj doua gazele la vreo douazeci de ani, venite pentru prima data la sala. Suntem obisnuite cu fetele noi care isi fac abonament pe toata luna si incearca o data, de doua ori, apoi nu mai pun piciorul la sala. Mai revin dupa cateva luni, iar mai incearca, iar mai renunta si tot asa, nu toata lumea se tine de treaba. Ma rog, pustoaicele astea doua pareau hotarate.

Incepe ora de aerobic, tragem tare toate, apoi ne retragem in vestiar, sa ne dusuim si sa schimbam impresii. Tipa blonda de 50 de ani incepe sa discute cu cele doua incepatoare. Ele, descurajate:

-Mama, ce greu a fost!!! incepe prima.

-Daaaa, am zis ca imi dau duhul acolo, continua a doua.

-Haideti, fetelor, toate am fost asa la inceput. Va fi bine! le raspunde blonda. Se mai plang ele, le mai linisteste ea, discutia curge, eu nu intervin, dar aud totul.

Fetele se uitau pline de admiratie la tipa asta mai veche, ca ce tonifiata e, ce bine face exercitiile, cum tine pasul cu instructoarea fara probleme.

-He, he, asa o sa o sa fiti si voi! 

-Cand? intreaba pustoaicele curioase.

-Cand o sa fiti de seama mea, le raspunde ea in gluma.

La care una dintre fetele astea de 20 de ani, foarte serioasa, catre tipa de 50:

-Doamna, sa dea Dumnenzeu sa ajungem intai la varsta dumneavoastra si om vedea apoi.

Pam, pam! Stiti cum s-a facut brusc liniste? Adevaru-i ca la 20 de ani, te uiti la o persoana de 50 ca la una de 90. Barbata-miu merge pe 50, apropo, si mi-ar placea sa cred ca nu-i chiar cu un picior in groapa. Cat despre mine, de cand implinesc numai 25 de ani, am scapat de stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.