Gândirea pozitivă și rugăciunile ajută! Cu condiția să le facem de acasă

Gândirea pozitivă și rugăciunile ajută! Cu condiția să le facem de acasă
Sunt atatia oameni care efectiv n-au ce face in perioada asta și care sunt obligați sa meargă la muncă. Cu toată teama ca s-ar putea îmbolnăvi și toata dorința de a rămâne alături de oamenii dragi. Și sunt atatia alții care n-au altceva de făcut decât sa stea între patru pereți, însă ii mănâncă undeva sa umble aiurea. Nu c-ar fi musai, dar ce te faci fără doza zilnică de vitamina D, cum sa renunți la mișcare, la relaxare, la socializare? Nu acceptăm “sa fim asupriți”, vorba pensionarei de care va povesteam ieri. Plus ca oamenii nu stau mult pe-afara, o ora in fiecare zi, de parcă s-ar fi anunțat pe undeva ca-n prima ora ai risc zero de contaminare si-apoi riscul creste progresiv, in funcție de cât stai, ca plata la parcare.
.
Și ce-am mai observat la personajele astea umblătoare peste tot: ei gândesc pozitiv și-atunci, va dati seama, nu-i atinge nimic. Nu iau, nu transmit virusul, gândul pozitiv acționează mai eficient decât toată prevenția de care ne spun oamenii ăștia care se pricep mai bine decât noi. Asta și rugăciunea. Am auzit atâtea zilelele astea, din gura unor oameni cărora am încercat să le atrag atenția că nu e ok ce fac. Una peste alta, da, starea psihică bună e foarte importantă, insa exista o diferența între a fi optimist și a fi inconștient, ca sa nu spun de-a dreptul tâmpit.
.
Stați acasă, exceptând situațiile care chiar nu pot suferi amânare: aprovizionarea pentru necesitățile de bază (dar nu 3 membri ai familiei la un coș și toată ziua buna ziua la cumpărături), urgente medicale, plimbari scurte cu animalul de companie, astea sunt clar menționate in ordonanța militară de ieri. La nivel de recomandări, deocamdată, dar haideți să considerăm că suntem obligați să le facem și că în caz contrar vor exista consecințe greu de dus.
.
Aveți grija de voi și de noi toți, respectați recomandările autorităților și da, gândiți pozitiv. Rugați-va, dacă asta simțiți ca va ajuta, meditați, căntați, țopaiti prin casa, Jucați-va cu copiii, uitați-va mult la televizor, dacă altceva nu va trece prin cap, asta e șansa voastra sa rupeți canapeaua, in loc sa rupeți usa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.