Ce-i mai fain de când sunt gravidă cu Bebe 3

viata de gravida
Deși momentan sunt mai mult două țâțe și un fund decât o burtă rotundă (om vedea pe parcurs cum se mai modifică acest corp al meu purtător de bebe), lumea din jur care știe ca sunt gravidă e tare amabilă cu mine. În general mi se oferă mancare, dar lucrurile nu se opresc aici. Dincolo de dureri, greață și amețeli, cu mâna pe inimă vă spun, e cea mai faină sarcină de până acum. Recomand! Dacă imi mai oferă careva printr-un supermarket și vreo prioritate, mai încolo, cand mi s-o vedea burta, posibil sa leșin de emoție.
.
Până una, alta, o doamnă cu care mă întalnesc la aerobic mi-a adus din senin o tava cu plăcintă cu dovleac, făcută de ea cap coada, din dovleac luat de la țară. De bucurie si de pofta, am mancat pe loc jumatate din plăcintă.
.
O colegă a insistat să mă ajute să ma ridic de pe scaun, deși am asigurat-o ca sunt bine, vioaie, sănătoasă și ca fac sport, care sport îmi supune corpul la chestii care ma dau mult mai tare peste cap decât un simplu ridicat de pe scaun.
.
O prietenă, singura care a știut de sarcină încă de la început, mi-a trimis aproape zilnic, timp de 3 luni, citate motivaționale si poze faine cu familii cu trei copii. Știa ca mi-e mega rău și că am emoții cât casa, iar asta a fost calea ei sa ma încurajeze.
.
Intr-o zi, am ținut eu sa ii spun unui coleg ca mi se cojește nasul și că nu am muci, de fapt, cum mi-era teama ca ar putea crede. La care el: „Luca, ești gravidă, poți sa ai și muci și ce mai vrei tu, nu te judeca nimeni!”. Am ras cu lacrimi.
.
Alex, antrenorul nostru de la sală, m-a auzit intr-o zi ca mi-era pofta de ceva dulce și mi-a dat cheesecake-ul lui, despre care a zis ca e cel mai bun din lume. Chiar a fost.
.
Am un coleg care ma ajută cu plasele pana la mașina, deși au doar câteva sute de grame și altul care îmi cumpara banane când ma iau amețelile.
.
Postarea prin care anunțam că sunt însărcinată a ajuns la un milion de oameni, ceea ce mi s-a parut wow, dar si mai wow a fost avalnșa de mesaje cu felicitari și încurajări primită de la voi, care m-a facut efectiv să plâng. Și care mi-a deschis ochii și mai mult la minunea pe care o trăim. Vă mulțumesc din nou pentru ele!
.
Exemplele pot continua. Nu ca aș fi vreo bolnavă sau vreo neajutorată, ori ca aș aștepta tratament preferențial, dar mi se pare pur si simplu ca am parte de atâtea gesturi frumoase din partea celor din jur, făcute din suflet si care direct la suflet imi merg, încât nici nu mai știu cum să îmi arăt recunoștința pentru ele.
.
Ma gândeam acum la o cale sa mai prelungesc sarcina asta, că tare bine îmi mai e așa. Poate cresc bebelușul in burta pana ajunge la gradiniță. Sau hei, ceva mai fezabil, rămân gravida cu bebe 4, cât mai curând după bebe 3. Sper ca M. sa nu citească postarea asta! Iubitule, glumeam! LOVE! 💙

2 comentarii pe “Ce-i mai fain de când sunt gravidă cu Bebe 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.