Da, mai există oameni care stau împreună pentru simplul motiv că se iubesc 

Da, mai există oameni care stau împreună pentru simplul motiv că se iubesc 

Suntem atât de focusați pe lucrurile negative, încât ne vine greu a crede că un bărbat și o femeie pot sta împreună pentru simplul motiv că se iubesc. Uită-te la el, se vede de la o poștă că are bani, iar pe ea banii au atras-o. Uită-te la ea, arată bine, așa a pus mâna pe el. Nu putem accepta ca o femeie a ales să facă 3 copii pentru că și i-a dorit cu adevărat și nu pentru a ține un bărbat lângă ea. De parcă bărbații așa se “țin”, le “torni” copii și gata, primești garanție pe viață pentru relația voastră.

E de neconceput și că o femeie își poate cumpăra singură lucrurile pe care și le dorește, că poate plăti genți scumpe, case mari și vacanțe exotice din munca ei. Suntem siguri că și-a sacrificat tinerețea ca să ajungă unde este. Ni se pare mult mai ușor de crezut că a trecut prin multe paturi decât că a făcut multe școli. Nu se poate să fi fost ambițioasă și muncitoare, nici deșteaptă nu este, s-a cățărat sigur pe spatele bărbaților din viața ei.

Judecăm după aparențe, suntem nefericiți cu ceea ce avem și asta ne împiedică să acceptăm fericirea altora.

Scormonim după urât în orice lucru frumos.

Chiar nu realizăm că relațiile bazate pe interes nu trec testul timpului? Că doi oameni nu stau împreună de aproape 2 decenii și nu fac 3 copii decât dacă există o legătură puternică între ei?

Fericirea poate îmbrăca multe forme, poate exista în multe case și este a celor care își propun să o găsescă.

Și nu-i vorba că vai, ce fericită sunt eu, pentru că lucrurile nu sunt mereu roz nici pentru noi. Cred că orice relație are suișurile și coborâșurile ei, iar cei doi parteneri trebuie să tragă tare pentru a merge înainte, să lase de la ei pentru a fi bine și sa privească mereu lucrurile și din punctul celuilalt de vedere.

Deci nu, nu sunt mereu fericită, însă încerc mereu să fiu.

Încercați și voi. Căutați micile bucurii din viața voastră și puneți-le cap la cap. Poate o să realizați ce multe motive de a fi recunoscători aveți. Poate o să descoperiți că sunteți fericiți și nici măcar nu o știați.

Iar dacă nu reușiți, lăsați-i măcar pe alții să încerce.

Un comentariu pe “Da, mai există oameni care stau împreună pentru simplul motiv că se iubesc 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.