Concurs cu 3 cadouri din inimă pentru voi. Și ce poze de familie am ales pentru CEWE FOTOCARTEA noastră de luna aceasta

Concurs cu 3 cadouri din inimă pentru voi. Și ce poze de familie am ales pentru CEWE FOTOCARTEA noastră de luna aceasta

Cred că toate mamele au telefonul plin de poze cu copiii lor. Cât îmi place să îi surprind și eu pe ai mei în diverse ipostaze, iar dacă băieții stau deja mai greu la poze, cu asta mică fac adevărate ședințe foto. Ea este și la vârsta la care se schimbă foarte repede, este tot mai fetiță cu fiecare lună și tot mai tare i se conturează chipul. Ce bine că măcar în poze timpul stă în loc. Mă și gândesc cum, peste ani, ne vom uita cu toții la aceste imagini și vom realiza cât de mici și pufoși erau ei. Ne vom întreba cum de mi-au încăput în burtă și în brațe și ne vom bucura că nu vor fi vreodată prea mari pentru a-mi încăpea în suflet.

Am strâns peste 26 000 de poze în telefon (nu exagerez, chiar atâtea am), cu tot felul de momente. Și tare rău mi-ar părea să rămână doar acolo, în telefon. Așa că le selectez periodic pe cele mai dragi și le pun în CEWE FOTOCĂRȚI.

Pasiunea mea pentru CEWE FOTOCĂRȚI a început pe când eram gravidă cu Ava, atunci mi-am făcut-o pe prima și de atunci îmi tot comand. Sar în sus de bucurie când ajunge curierul cu comanda, nu știu cum să desfac mai repede ambalajul și să încep să răsfoiesc fotocărțile. Sunt produse de calitate, vezi în tot grija pe care cei de la CEWE o au pentru clienți, începând de la modul în care îți vin ambalate fotocărțile, la felul în care arată fiecare pagină și până la cele mai mici detalii.

Iar acum chiar au o super campanie cu pagini suplimentare GRATUITE pentru orice tip de CEWE FOTOCARTE.

Pentru comanda noastră de luna aceasta am ales o CEWE FOTOCARTE în format XXL și cu un efect de lăcuire care dă foarte bine (o să vedeți dacă îl alegeți și voi). Pe coperta fotocărții ne-am strâns toți 5, în interior predomină pozele cu ăștia mici. Vă las să aruncați o privire în CEWE FOTOCARTEA noastră de martie, iată:

Pe lângă CEWE FOTOCARTE, luna aceasta am decis să mai comand ceva din aplicația CEWE. Este un lucru care îmi face cu ochiul de multișor: o cană  emailată personalizată. Nu știu dacă am avut nevoie de cinci minute ca să dau comanda, iar cana mi se pare minunată. Are pe ea două dintre cele mai dragi poze cu noi, plus un mesaj draguț pe care l-am luat din aplicație. Atât îmi place cana asta, încât nici nu îmi vine să beau din ea, o țin ca la expoziție, pe bune. Vreau să îi fac și mamei una, sunt sigură că tot ca la expoziție va sta și la ea.

Dacă vă face și vouă cu ochiul acest produs, să știți că există în aplicația CEWE multe variante de design creativ predefinit pentru a vă realiza propria cană. Nu trebuie decât să alegeți design-ul și să adăugați textul dorit și fotografia sau fotografiile voastre. Comanda se dă imediat, 5 minunte și gata.

A, și aș vrea să vă mai povestesc despre ceva ce tocmai am testat, serviciul CEWE INSTANT FOTO. 

Pentru ca suntem pe mereu pe grabă și avem nevoie de fotografii pentru a decora o cameră sau pentru a pregăti un cadou, la CEWE INSTANT FOTO putem printa pe loc, rapid și ușor, direct de pe telefonul mobili:
 •  colaje foto;
 •  calendare;
 •  fotografii din mai multe piese;
 •  felicitări;
 •  fotografii tip pașaport;
 •  fotografii cu ramă;
 •  fotografii simple;
 •  fotografii creative.

Îți conectezi telefonul la aparat și gata. Vai, știți cum m-am jucat acolo? Îmi venea să scot 100 de poze, dar m-am oprit la 20. Pentru unele am ales mesaje simpatice, dintr-astea cu „love”, „we are family”, „you and me”, iar pentru altele am ales ramă. Ce cadouri frumoase pot deveni pentru bunici! Ia uitați:

Am postat pe stories momentul în care am testat acest serviciu și m-ați întrebat unde vă puteți bucura și voi de el. Am răspuns și atunci, las și aici informațiile: CEWE INSTANT FOTO este disponibil în toată țara și este în continuă extindere, în magazinele Auchan, Kaufland, Carrefour și DM din marile orașe.
În timp ce pozele se printează, poți arunca un ochi pe mostrele de produse CEWE, ca să vezi grosimea hârtiei și calitatea CEWE FOTOCĂRȚILOR, a calendarelor, a fotografiilor și a altor mostre expuse la stand.

CONCURS

Acum, pentru că îmi place să vă bucur și pentru că prietenii de la CEWE mă ajută în acest sens, avem 6 premii pentru 6 dintre voi. În ordinea extragerii, puteți câștiga:

 • 2 carcase pentru smartphone;
 • 2 căni emailate personalizate;
 • 2 CEWE FOTOCĂRȚI format XXL.

ÎNSCRIERE ✔️

Ca să câștigi 1 din cele 6 premii, te rog să urmezi acești 2 pași simpli, valabili strict pentru postarea de pe Facebook (acolo unde se desfășoară exclusiv concursul):
➡️ Îmi spui într-un #comentariu că ți-ai dori premiile.
➡️ Tag 1 prieten pe care ai vrea să îl bucuri cu ele. (în același comentariu).
-Poți lăsa mai multe comentarii, care înseamnă mai multe șanse de câștig, dar prietenii etichetați trebuie să fie diferiți.

REGULAMENT ✔️

-Perioada de desfășurare a concursului este 11-15 martie, ora 23:00.

-Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook @ruxandra.g.luca.

-Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un update la postarea de concurs de pe Facebook și prin mesaj privat, în termen de 3 zile de la încheierea concursului.

-Vor fi luate în calcul doar comentariile care îndeplinesc ambele condiții de înscriere.

-Câștigătorul va primi pe e-mail codurile de voucher, pentru a-și face singur carcasa pentru smartphone/cana emailată personalizată/CEWE FOTOCARTEA .

Multă baftă! 🤗

 #CeweRomania #CeweFotocarte #UnCadouDinInima

2 comentarii pe “Concurs cu 3 cadouri din inimă pentru voi. Și ce poze de familie am ales pentru CEWE FOTOCARTEA noastră de luna aceasta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.