Discuția despre sex

sexu dupa multi ani impreuna

Am o prietena din Bacau si ne-am vazut zilele trecute sa povestim la o cafea. Mi-a zis de un curs pe care l-a gasit pe net si care promitea ca ii va imbunatati semnificativ viata sexuala. Ceva cu feminitate, intimitate, dintr-astea. S-a inscris fara sa stea pe ganduri, ca dupa 10 ani de relatie, clar nu strica sa bage nitica resuscitare.

Aveau clase in fiecare sambata, cate 4 ore. Ii zice lui barbata-su ca e obligata de la job sa faca nu stiu ce perfectionare, ca sa nu intre asta la suspiciuni si sa strice surpiza pe care o avea ea in minte. Plateste fata mea o caruta de bani si incepe cursul. E numai ochi si urechi pe acolo, ia notite, pune intrebari si afla tot ce era de aflat despre simtit bine in doi. Ba chiar si in trei, pare-mi-se ca asta a fost o clasa bonus.

Planuia o seara romantica la finalul cursului, in care avea sa puna in practica bunatate de cunostinte avansate si cu efort acumulate intr-ale sexului. Se termina cursul, primeste si o diploma (pe care nu-i ca si cum ar fi putut-o trece in CV, dar care totusi a incantat-o) si se pune pe organizat mult visata seara in doi. Barbata-su e mai insensibil de fel, dar cu ce invatase ea la curs a zis ca scoala si mortii din morminte, daramite sa starneasca interesul omului de acasa.

Isi pune o rochie draguta si lenjerie asortata pe dedesubt, gateste ceva ce stia ca ii place lui, cumpara un vin bun si ramane cu ochii atintiti pe usa. Intr-un tarziu, ajunge si barbata-su frant de la munca, mananca ce mananca, bea doua guri de vin si se pregateste de stat la televizor, ca de obicei. Ea incepe sa se pisiceasca:

-Iubitule, am o surpriza pentru tine…

El nimic.

-Am studiat foarte mult in ultimele saptamani, stiu cum putem sa ne simtim bine impreuna…

Tot nimic.

-Mi-am dat seama unde greseam pana acum, crede-ma, am o cu totul alta perspectiva asupra sexului, insista femeia.

La care asta, neimpresionat:

-Sexul e sex. Te futi.

Si au facut-o in pozitia misionarului. Doua minute, zero placere, the end. Cand n-ai cu cine, n-ai. ;))

2 comentarii pe “Discuția despre sex

    • Ruxandra Luca spune:

      aia zic si eu 😉 si mi se confirma din public ca exista cursuri si pentru ei, numai ca nu stie mai nimeni de ele, ca de, barbatii se nasc invatati si zei intr-ale sexului. Not!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.