Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere)

Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere)

Asta e clar mama prajiturilor simple, usoare si bune si am descoperit cel mai fain sirop pentru blat. Am prajiturit 10 minute, dupa ceas, cot la cot cu Aris, si iata ce a iesit din mainile noastre. Dupa 30 de minute de stat la frigider, e numai buna de mancat, pentru ca au timp sa isi faca de cap aromele, dar merge si sa te infigi in ea direct, daca mori de pofta.

Nu contine porcarii, se face fara foc si fara complicatii. Am luat intai o mână de branza de vaci slaba (cam 250 de grame), pe care am dat-o prin blender cu 2 cutii de ricotta (500 grame). Si le-am blendat frumos pana a iesit o treaba cremoasa. Ca sa indulcesc totul, am folosit putin zahar brun, dar voi puteti merge pe alte variante mai sanatoase de indulcitori.

Pentru blat, am luat cateva piscoturi, pe care le-am inmuiat in… aici e aici… suc de portocale. Am stors doua portocale zemoase si dulci, am pus sucul intr-un bol larg, am trecut piscoturile prin el, apoi le-am asezat pe fundul unui vas transparent. Ma rog, eu am stors 5 portocale, pentru ca ii era pofta lui Aris, dar vreo 200 de grame de suc e suficient pentru prajitura.

Peste blatul din piscoturi am pus crema, iar la final feliile de capsuni. Teoretic, zmeura e in plus, practic, Aris si-a dorit-o acolo si eu nu am mai avut nici un cuvant de spus. A, si eram sceptica privind capsunile, am crezut ca vor fi tari si fade, dar nope, am gasit la Mega unele dulci si aromate.

Merg foaaaaarte bine toate combinate acolo, credeti-ma pe cuvant sau dati fuga dupa ingrediente si prajituriti si voi 10 minute la treaba asta, apoi imi spuneti cum a iesit. Spooor! 😉

Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere) Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere) Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere)Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere) Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere)

2 comentarii pe “Cheesecake cu căpșuni și zmeură (fără coacere)

  1. RALUCA NABARJOIU spune:

    Imi place când postezi astfel de retete, simple, rapide, delicioase și mai ales fara coacere…supeeer. Multumim, Rux!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.