Cum arată CEWE calendarele noastre cu poze de familie și un CONCURS drăguț pentru voi

Cum arată CEWE calendarele noastre cu poze de familie

Când am văzut opțiunea “CALENDAR CREATIV” din aplicația CEWE, am spus că trebuie să o încercăm: ne dă posibilitatea să facem calendare atât pentru noi, cât și pentru oamenii dragi. Se apropie Crăciunul și la bunici ne-am gândit prima dată, așa că am ales un CEWE calendar de birou pentru ei. Tot au un birou comun, unde petrec multe ore în fiecare zi. Ne-am comandat și noi două calendare de perete, unul pentru bucătărie, celălalt pentru holul de la etaj.
.
Acum că le-am primit și am văzut cât de bine au ieșit, sunt sigură că bunicilor le-ar plăcea și un calendar de perete. L-ar pune la loc de cinste în casă și l-ar privi mereu cu drag. În vremurile astea tulburi, cu toate restricțiile cauzate de pandemie, măcar prin poze putem să fim aproape unii de ceilalți.
.
Bunicii ca bunicii, dar noi ce încântați am fi să ne mai facem câteva calendare dintr-astea, doar poze tot avem să punem în ele, pereți disponibili să ne rămână prin casă. 🙂  Am ales și hârtia extralucioasă, care dă super bine. Și dacă inițial ziceam că le punem în bucătărie și pe holul de la etaj, vreau să vă spun am pus calendarele direct la intrare, să dăm cu ochii de ele cum venim acasă. Sunt prea frumoase și au poze prea dragi, ca să nu stea în cel mai vizibil loc din casă. Plus că cine mai avea răbdare până în 2021? Cum le-am primit, le-am și pus pe perete.
.
Un lucru de reținut despre CEWE calendare, dacă vă gândiți să le transformați în cadouri. Ele pot fi plătite cu cardul și trimise direct la adresa celor pe care vreți să ii bucurați. Noi așa vom proceda cu cel de-al doilea CEWE calendar pentru bunici.
.
Cum am gândit calendarele noastre de perete: fiecărui membru al familiei i-a fost dedicată luna în care s-a născut, iar restul lunilor, cele fără sărbătoriți, au primit poze drăguțe și recente, cu noi toți, din acest prim an ca părinți de trei copii.
.
Ianuarie e luna mea și a mamei. Primăvara este anotimpul copiilor: Aris născut în martie, Albert în aprilie, Ava în mai (ei i-am ales o poză în care este înconjurată de băieți, mă topește imaginea asta). Apoi vine tatăl lor, născut în iunie: lui i-am pus o poză cu mine lângă el că na, așa am zis că îi șade bine omului meu, lângă “oama” lui. Mai este tata născut în octombrie și gata lunile cu dedicație.
.
Pentru calendarul de birou al bunicilor, am selectat dintre puținele lor poze cu nepoții, făcute anul acesta: unele la botezul Avei, altele în curtea noastră și altele în livada lor.
.
Dacă vă place ideea acestor calendare pentru acasă, pentru bunici și pentru la birou, să știți că se fac foarte ușor, în aplicația CEWE. Preferabil să o descărcați pe laptop, aveți mai multe opțiuni decât pe mobil. Și eu am ezitat să lucrez de pe laptop, îmi era teamă că va fi complicat și că îmi va lua mult timp, dar s-a dovedit că m-am îngrijorat degeaba. Oricum rezultatul merită tot efortul, cred că sunt niște cadouri cu care mergi la sigur.
.
Iar până la finalul lunii octombrie, avem și promoție: 20% reducere pentru orice tip de CEWE Calendar, pe orice tip de hartie și în orice format, dacă folosim codul de voucher CALENDAR2020 (în promotie nu sunt incluse calendarele de Craciun).

CONCURS

Ei, și acum, pentru că v-au bucurat mult premiile CEWE oferite luna trecută, revenim cu un nou concurs. Yuhuu!
Am tot  3 premii, pentru 3 dintre voi. Fiecare premiu constă în 3 seturi a câte 3 CEWE calendare, fix ca cele pe care le-am comandat și noi:
  • 1 calendar de perete A3 portrait, printare digitala extra lucioasa + transport gratuit
  • 1 calendar de perete A2 portrait, printare digitala extra lucioasa + transport gratuit
  • 1 calendar de birou tip patrat mare + transport gratuit.

 Înscriere

Ca sa câștigi 1 din cele 3 premii, te rog să faci așa:

✔️Lași un COMENTARIU la postarea de concurs de pe Facebook, în care dai #tag unui prieten care ar putea fi interesat de aceste premii.
(Este ok sa lași mai multe comentarii, doar să dai tag unui alt prieten, de fiecare dată.)

✔️SHARE public (!) postării de concurs, pe pagina ta de Facebook.

Regulament

-Perioada de desfășurare a concursului este 27-31 octombrie, ora 23:00.

-Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook @ruxandra.g.luca.

-Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți filmată și anunțat printr-un update la postarea de concurs de pe Facebook și prin mesaj privat, in termen de 3 zile de la încheierea concursului.

-Vor fi luate în calcul doar comentariile care îndeplinesc ambele condiții de înscriere.

-Se pot înscrie doar persoanele care locuiesc pe teritoriul României.

-Cei 3 câștigători vor primi pe e-mail codurile de voucher, pentru a-și face singuri CEWE calendarele.

Multă baftă! 🤗

#ceweromania #cewecalendar #cewefotocarte

Articole pe aceeasi tema

1 Comment

  • Madalina Dobre
    27/10/2020 at 9:53 pm

    Corina Ionela Tanase

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.