Atelier „Taste It and Tooth Paste It”

Ruxandra Luca, Atelier "Taste It and Tooth Paste It"

Stiu ca e abia marti, dar nu strica sa ne planuim din timp activitatile de weekend impreuna cu cei mici. In felul acesta, avem la ce sa ne gandim cu placere toata saptamana. Propunerea mea este un atelier de creativitate si sanatate a dintisorilor, dedicat copiilor intre 2 si 7 ani: „Taste It and Tooth Paste It”. Va avea loc sambata, 10 septembrie, in intervalul 11-13.

Chiar n-am mai auzit de treaba asta cu pictatul folosind pasta de dinti. Cel mult pe peretii si mobila din casa, nu intr-un cadru organizat. Pentru ca mi-a placut ideea, o dau mai departe catre voi. Poate va tenteaza sa participati. Cum vor decurge lucrurile?

Ei bine, cei mici vor folosi periuta si pasta de dinti colorata pentru a-si realiza operele de arta. Dupa care, artistul plastic Roxana Ene va desavarsi creatiile copiilor, prin desene realizate deasupra minunatelor picturi abstracte. Rezultatul final va fi unul tare interesant, dupa cum se poate observa si in imagini.

Din experienta editiilor anterioare, copiii gasesc fascinanta intreaga poveste. Combinatia dintre pasta de dinti rosie, neagra, albastra, roz, verde si imaginatia celor mici e una reusita. Cu totii se distreaza si, in plus, invata mai multe despre igiena dentara, intr-o maniera diferita. Atelierul le arata copiilor ca ingrijirea dintisorilor reprezinta o experienta placuta, amuzanta.

In tot acest timp, nici parintii nu vor fi lasati deoparte, ci se vor bucura de o sesiune de parenting pe tema „PARINTELE VENTUZA – Dependenta Parinte & Copil”.

Atelierul este sustinut de Roxy & Kids Art, cu sprijinul Active Family Center si ONG Sanatate Pentru Viata. Va avea loc sambata, 10 septembrie, in intervalul 11-13, la sediul Active Center din Strada Emanoil Porumbaru, nr. 42 A, Parter, Ap. 1, Sector 1, Bucuresti.

Inscrierile se pot face la receptia Active Center, prin telefon: 021.222.97.57, 0753.072.902 sau prin e-mail la office@activecenter.ro.

Contributia pentru participare este de 50 de lei/ parinte si copil.

Pentru detalii suplimentare, aceasta este pagina de Facebook a evenimentului.Ruxandra Luca, Atelier "Taste It and Tooth Paste It"

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.