ARIS

Ruxandra Luca, Aris, bebelus

Abia se trezise aici si era asa de dulce, ca i-am facut o avalansa de poze. Nu m-am putut abtine! Si cand l-am vazut cum sta si face mutrite dulci, special parca, sa am eu ce poza si sa mor de dragul lui, vai, imi venea sa-l mananc. Ceea ce am si facut dupa, adica i-am luat copanelele la dragalit si pe el tot la pupat!

Apucase sa stearga praful din toata camera, si de pe sub pat, si de pe noptiere si de prin toate cotloanele. Era multumit, trezit de nici 5 minute si deja facuse curat. Si nu oricum, ci folosindu-si costumasul curat, abia schimbat, pe post de carpa de praf. Lucru vizibil, de altfel, si din poze.

Acum si ca-i al meu, normal, dar il vad cel mai dulce copil. Numai bebe Albert il egala in dragalasenie! Gata, considerati ca am pus aici 100 de inimioare rosii si albastre si am terminat, va las cu pozele minunate ale puiului de om pufos.Ruxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusRuxandra Luca, Aris, bebelusPoate vi se pare ca exagerez cu toate astea, dar am motive serioase sa cred ca restul mamelor ma vor intelege. Nu de alta, dar si ele fac la fel cu omuletii din dotare. Daca-i al tau, e cel mai frumos si mai bun de pozat si de iubit! <3Ruxandra Luca, Aris, bebelus

Un comentariu pe “ARIS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.