WEEKEND LA SNAGOV

snagov snogov barca ruxandra luca486_5249377907710308482_nsnagovsnagovsnagovAbia ne-am intors din vacanta, dar weekendul acesta am avut senzatia ca am plecat din nou, chiar daca la mica distanta de casa. Ne-au invitat prietenii nostri la casa lor din Snagov, acolo unde am petrecut doua zile frumoase: ne-am bucurat de lac, de copii, de mancare buna, de experiente noi.

Plimbarile cu barca pe  lac sunt ataaaat de placute, te linistesc si te relaxeaza; in plus, dau dependenta: abia ai ajuns la ponton si vrei sa pleci din nou, sa-ti mai iei o doza din starea aceea de bine. De fapt, cam asta am si facut…ce sa zic, super avantajul de a avea lacul chiar in spatele casei.  Copiii nostri au fost atat de cuminti pe cat le poti cere la varsta lor; asta conteaza foarte mult, pentru ca altfel atmosfera e incarcata si trebuie sa stai mereu intre ei. Din fericire n-a fost cazul, deci ne-am vazut linistiti de ale noastre.

Soarele, vantul, apa, o casa mare si mereu plina de prieteni, oameni deschisi, primitori si da, mancare buna si sanatoasa (atat de importanta pentru mine) toate s-au combinat perfect intr-un weekend pe care abia astept sa il repetam.snagovsnagovruxandra luca snagovsnagovsnagovruxandra luca snagovsnagovsnagovnsnagovsnagovsnagovsnagovruxandra luca snagovsnagovsnagovsnagov

Un comentariu pe “WEEKEND LA SNAGOV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.