Aveam niște căpșuni in frigider care îmi făceau cu ochiul de doua zile. M-am hotărât sa fac un sos de ciocolata si sa le transform rapid intr-un desert numai bun de împărțit cu M, intr-o seara ploioasa de sâmbăta. Albert s-a culcat mai devreme, asa cum rar face, deci am rămas doar eu, M, căpșunile si ciocolata. Combinația mea preferata!
Haideti sa va spun cum am facut sosul de ciocolata, poate vreti sa incercati si voi. E delicios impreuna cu capsunile! Aveti nevoie de:
50 gr ciocolata alba;
50 gr ciocolata neagra;
200 ml smantana pentru frisca;
1 pliculet zahar vanilat
Am topit ciocolata la bain-marie, pe plita Franke. Am adaugat apoi frisca, zaharul vanilat, am amestecat bine si am turnat compozitia calda peste capsunile asezate in cupe si taiate in bucati. Nimic mai simplu! Si mai gustos!