The Kardashians, dincolo de aparențe. Ce lecții mi-a oferit celebra familie și cum m-a adus la un party între fete, cu invitat surpriză (p)

The Kardashians pyjama party

Nebunie cu noile serii The Kardashians. Da, măi, știu, „câtă superficialitate”! Femeile astea “nu fac nimic” și totuși… au bani grămadă, le știe o lume întreagă, se trag de șireturi cu personalități din toate domeniile, pozează pe coperțile celor mai importante reviste și sunt invitate la cele mai tari evenimente și show-uri tv.

Dar nu întâmplător, prieteni. Rup audiența în două, iar revistele care le au pe copertă se vând ca pâinea caldă. Unii strâmbă din nas, gen ce fac ele nu-i greu. Păi dacă era așa ușor, ne ieșea tuturor. Dacă picau banii din cer, aveam cu toții avioane private.

Nu că-s mare fan al familiei Kardashian, dar le știu evoluția și încerc să văd dincolo de glam și de viața lor roz la care visează toată lumea. Iar dacă tot ne interesează protagonistele show-ului, în loc să le tocăm mărunt, poate ar fi mai util să luăm ce ni se potrivește și ne ajută din experiențele lor. Pentru că dincolo de vacanțe exotice, vile și mașini de lux, pot fi niște lecții valoroase acolo pentru fiecare dintre noi.The Kardashians pyjama party

E al naibii de greu să ai succes și, mai ales, să îl menții, iar familia Kardashian ne arată cum se face marketing-ul ca la carte. Afacerile de miliarde de dolari nu se conduc singure, iar simplul fapt că te știe o lume întreagă nu îți garantează că business-ul tău va înflori. Lucru demonstrat de n ori de vedetele de la Hollywood. În plus, faima și banii au prețul lor, un preț pe care nu știu câți dintre cei cărora le sclipesc ochii la luxul în care își duc traiul The Kardashians l-ar putea plăti. Ce-mi mai place la show-ul lor e să le văd pe Kourtney, Kim, Khloé și Kylie în rolul de mamă. Și pe Kris, normal, cum e ea mână de fier și îi ține în frâu pe toți, mă inspiră maxim chestia asta. Tot așa cum îmi place ideea de familie mare și unită pe care o promovează, sunt lucruri în care mă regăsesc.

Însă principalul motiv pentru care îi sunt recunoscătoare familiei Kardashian e că m-a scos din casă într-o seară random de joi, ca să merg la un party în pijamale cu fetele. Plus un băiat, invitatul nostru surpriză și fan declarat The Kardashians. Repede, înainte să vă aruncați privirea pe poze, ghiciți cine e tipul ăsta? Hints: e tânăr, bronzat și dus la sală. 😉

The Kardashians au oferit contextul, iar cei de la Disney + au lansat invitația. Așadar, alături de un grup de fete mișto (Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Sânziana Sooper, Miki Buzărnescu, Corina Băcanu, Andreea Remețan, Andreea Retea) am mers să vedem în avanpremieră ultimul episod din sezonul 2 The Kardashians. De mâine, 24 noiembrie, ambele serii vor fi disponibile integral pe Disney +, numai bune să le vedeți cap-coadă, fără reclame și fără întreruperi. Acum, na, cred că mamele vor face asta după ce culcă copiii, așa că pregatiți-vă pentru niște nopți albe, urmate de niște zile în care vă pică ochii în gură. Așa am făcut eu înainte de party, 3 nopți m-am tot uitat la ambele serii, ca să mă pun la curent cu noutățile, să am ce discuta cu fetele și să aștept mai cu sufletul la gură ultimul episod.

The Kardashians pyjama party

Să vă zic pe scurt cam ce puteți vedea în noile serii? Dacă n-aveți chef de mini spoilere, puteți sări direct la poze. 🙂

Mi-a rămas în minte drama prin care trece Khloe cu Tristan și faptul că a aflat odată cu toată lumea că e înșelată și că el va avea un copil cu altcineva. Apoi am aflat că mezina Kendall este ipohondră și are casa plină de aparate care-i verifică sănătatea. Povestea de dragoste dintre Travis Barker și Kourtney pare reală, iar Kim și Pete Davidson, deși în prezenți despărțiți, își scriau povestea de dragoste în noile episoade, pe fundalul controverselor cu Kanye. În seria a doua, Kourtney, care fugea de nuntă since forever, ajunge la Milano să-și aleagă rochia de mireasă de la Dolce & Gabbana. Iar Kim ajunge să zboare în Orlando pentru a proba rochia lui Marily Monroe, cu care urma să pășească pe covorul roșu, la Met Gala. Cred că știți faza cu rochia, a fost mega dezbătută în lumea întreagă. Kris a fost cea care a sunat la muzeu, pentru a convinge oamenii de acolo să o lase pe Kim să probeze rochia. Debutează și procesul cu Black Chyna, care o acuză pe Kris de modificarea ilicită a contractului și cere despăgubiri. Și cam aici se oprește treaba, urmează ultimul episod din seria a doua, ca să ne lase mască pe toți, după care the end. Până la noi episoade.

Și-acum să plouă cu poze de la party!!!

The Kardashians pyjama party

Fața mea de speriată de bombe:

The Kardashians pyjama party

Cine face refill la prosecco, pentru toată gașca? Moi, desigur! :))

The Kardashians pyjama party

Pozăm și noi Kardashian style:

The Kardashians pyjama party

Aici se vede bine invitatul surpriză. Cine a ghicit din start că era vorba de Dorian Popa?

The Kardashians pyjama party The Kardashians pyjama party

Iar sărim pe pat:

The Kardashians pyjama party

Fața mea de: nu culc eu copiii în seara asta, yeeei!!!

The Kardashians pyjama party The Kardashians pyjama party The Kardashians pyjama party

Păi n-avem noi și video? Aveeem!

Din 24 noiembrie, așadar, puteți face binging cu ambele serii The Kardashians pe Disney +. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.