Spectacol de magie si iluzionism

Ruxandra Luca, Spectacol de Magie si Iluzionism

Ca sa indulcesti ziua de luni si saptamana care abia incepe, cred ca e numai bine sa iti faci planuri de weekend. Am o propunere draguta tare pentru sambata: un spectacol de magie si iluzionism destinat copiilor, dar numai bun de bucurat si adultii. Cu trucuri interactive, oameni pe picioroange, bufoni si surprize.

Show-ul va fi sustinut de cunoscutul magician si iluzionist Bogdan Muntean, desemnat Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din Romania.

Cei de la BluParty, organizatorii spectacolului, spun ca este cel mai modern show de iluzionism din Romania. Totul va fi interactiv, iar asta face lucrurile si mai palpitante.

Spectacolul are loc pe 22 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si va dura o ora. Mari si mici deopotriva se vor bucura de numeroase trucuri magice captivante, show de lumini si momente de mister.

Un trailer video al show-ului este disponibil pe pagina evenimentului.

Organizatorii anunta ca suprizele se vor tine lant:

  1. Inainte de spectacol, parintii si copiii vor avea ocazia sa se intalnească cu un om pe picioroange si cu bufoni veseli, care vor face un mini show menit sa ii ajute intre în atmosfera de poveste.
  2. De asemenea, participantii vor putea sa se fotografieze in diverse ipostaze amuzante, cu accesorii special create pentru eveniment, dar si cu magicianul.
  3. La plecare, organizatorii BluParty le vor oferi copiilor si un cadou surpriza!Ruxandra Luca, Spectacol de Magie si Iluzionism

Cum poti participa la eveniment

Data: Sâmbătă, 22 octombrie 2016

Ora: 11:00-12:00

Locația: Palatul Copiilor – Sala Mica, Bulevardul Tineretului 8-10

Vârsta minimă: 3 ani

Preț bilet: 40 de lei / persoana

Biletele sunt disponibile in numar limitat pe bilete.ro și iabilet.ro.Ruxandra Luca, Spectacol de Magie si Iluzionism

Eu vin cu Albert, deci ne vedem acolo! 😉

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.