Sarcina: saptamanile 27-31

Ruxandra Luca sarcina, trimestrul 3

Luna a saptea de sarcina a trecut atat de repede si frumos. A fost perioada sarbatorilor de iarna, cu Albert in vacanta, cu oamenii dragi alaturi, cu M. avand atata timp liber de petrecut cu noi, cu zapada si bucurie multa.

Nici nu mi-as fi putut dori sa avem o vacanta de iarna mai frumoasa. Toata atmosfera asta calda mi-a incarcat bateriile pentru mult timp. Nu-mi amintesc sa ma fi simtit rau deloc, pentru ca am avut tot timpul sa ma odihnesc si chiar daca am tot mancat din bunatatile facute cu drag de mama, ca in fiecare an, nu m-am simtit rau (fara arsuri, indigestie sau altele asemenea, carora trebuie sa la faca fata gravidele).

Dupa cele doua saptamani de vacanta, si urmatoarele doua au trecut la fel de repede: Albert a reinceput scoala si viata si-a reluat cursul firesc.

Desi perioada sarbatorilor de iarna a fost atat de speciala, nu am stat s-o regret: privind inainte, realizez ca ne asteapta lucruri minunate!

 SPORT

In aceasta perioada am mers mai mult la inot, nu pentru ca as fi avut dificultati cu antrenamentele obisnuite, dar cu A. in vacanta, balacitul la piscina a fost una dintre cele mai bune modalitati de a ne petrece timpul impreuna.

Trebuie sa recunosc totusi, odata intrata in trimestrul al treilea de sarcina, am descoperit o scadere brusca a energiei pe care o aveam cand vine vorba de sport. Daca inainte alergam pe banda fara probleme, acum a inceput sa mi se para tot mai solicitant si simt constant nevoia sa intercalez reprizele de alergat usor cu cele de mers.

Burtica a inceput sa creasca intr-un ritm alert, asa ca RESPIRATIA corecta in timpul antrenamentelor a devenit esentiala, mai importanta ca oricand. Daca n-as respira corect si nu m-as concentra pe tot ceea ce fac, probabil mi-ar fi imposibil sa continui exercitiile care ma ajuta atat de mult fizic si psihic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.