Rucsacul mămicesc, cel despre care n-am fi zis în veci că va înlocui gențile cât palma

Rucsacul mămicesc, cel despre care n-am fi zis în veci că va înlocui gențile cât palma

Mai stiți când erați tinere și neliniștite și nemame și va uitați chiorâș la mămicile purtătoare de rucsac? Și ziceați ca voi in vecii vecilor nu veți face așa, ca veti rămâne la genți cât palma și tocuri cui, oricâți copii ați face? Și-apoi ați devenit mame adevarate, nu doar închipuite și v-ați trezit cumparand cel mai încăpător rucsac pe care l-ați găsit in magazin? Stiți, da?

Acum pe bune, unde sa îndeși arsenalul chestiilor trebuitoare copilului la o simpla ieșire in parc? Ca sa nu mai spun ce te faci dacă ai mai mult de un mic minunat in dotare, gen doi, trei. In 10 plase, intr-o roaba, un troler, un sac?

Ai de luat in calcul haine de schimb, jucărioare fără de care copiii nu pot pleca de acasă, dar cu care nu se joaca niciodată in parc, apa in doua recipiente, ca sa nu fie nevoiți sa împartă, plus gustărele fără număr, in caz de stat mult pe drumuri și foame brusca. Acum, la capitolul gustărele, incerc sa le aleg chestii sănătoase, care se mănâncă ușor și in care nu e nevoie sa îsi bage mânuțele cele plimbate peste tot și greu de spălat fix când ii lovește foamea aia mare.

Și-atunci iaurturile in ambalaje care rezista in afara frigiderului sunt ideale. Iaurturi precum Danonino Trio, nou apărut acum și bun tare, in sensul ca e BIO și, wow, nu are zahăr adăugat. Singurele zaharuri conținute provin din lapte și din fructe, iar gustul e fix ce trebuie, plăcut, ușor, aromat.

Trio e clar produsul meu preferat de la Danonino și ma bucur ca au gandit varianta asta sănătoasă, cu lista de ingrediente scurta și simpla: piureuri de fructe, cereale, iaurt. Danonino Trio poate fi păstrat in afara frigiderului, la o temperatura ambientala și-atunci e ușor de luat peste tot.

Bun, acum indiferent ce gustări am alege pentru copiii noștri, eu spun sa ne fie pofta de joaca mare și rucsacul mămicesc ușor. Plus, nu uitati ca puteti apela oricand la un troler, fie si pentru o simpla iesire cu copiii, daca efectiv nu stiti unde sa mai indesati toate lucrurile. Chiar, cam cum ar fi sa plecam cu valiza dupa noi in parc? :))

 

VIDEO: Cum ne pregătim pentru o ieșire în aer liber cu copiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.