Penne cu piept de pui si legume

Ruxandra Luca, penne cu piept de pui si legume

Cand Albert are pofta de paste, las orice si ii fac paste. Adica ma bucur tare cand cere de mancare si nu trebuie sa ma rog eu de el sa termine putinul pe care i l-am pus in farfurie. Prefera pastele cu somon, dar, din lipsa de altceva, se multumeste si cu cele cu legume. Bucuria mea! Am grija sa avem mai mult legume la indemana.

Ieri, i-am facut penne cu dovlecel si rosii cherry. Plus piept de pui, ca oricum abia se atinge de carne si, din cand in cand, reusesc sa i-o strecor in mancare fara sa-si dea seama. Totul bio. De cand cu diversificarea lui Aris, mai mult produse bio cumparam, de la carne, fructe si legume, pana la detergenti.

Am calit pieptul de pui taiat fasii subtiri in putin ulei de masline . De obicei, dupa 1 minut-doua, mai pun si putina apa, sa fie mai mult fiarta carnea, si astept pana scade apa respectiva.

Am adaugat dovleceii taiati cubulete si, la final, rosiile cherry. Am lasat totul la foc iute, pret de cateva minute. Intre timp, am fiert si pennele (puteti alege varianta integrala), le-am adaugat peste puiul cu legume, am potrivit de sare si piper si-am pus totul in farfurii. Am ras apoi parmezan din plin.

Foarte simplu si rapid. De cand a aparut bebe Aris in viata noastra, mai mult paste gatesc, in tot felul de combinatii. Pentru ca se fac repede si daca alegi ingrediente de calitate si mai pui si o salata mare alaturi, obtii imediat o masa sanatoasa pentru toti ai tai.Ruxandra Luca, penne cu piept de pui si legumeRuxandra Luca, penne cu piept de pui si legume

Articole pe aceeasi tema

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.