IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE…EASTER

In mod normal, cativa iepurasi si oua colorate din ceramica sau plastic incep sa apara pe ici, pe colo, prin casa, cam cu doua saptamani inainte de Paste. Ne facem planuri si ne bucuram de ce va fi, ca zilele de sarbatoare in sine trec atat de repede, incat nici nu apuci sa te dezmeticesti. Anul acesta, nu stiu, a fost altfel, parca Pastele m-a luat pe nepregatite…fara obisnuitele …

decoratiuni pe care le puneam peste tot, spre disperarea lui M, fara planuri, fara visat cu ochii deschisi la cum o sa ne bucuram unii de altii in zilele libere care urmeaza…deodata m-am trezit ca e vineri, Vinerea Mare si ca as face bine sa scot macar un iepuras din dulap, sa-l pun pe undeva, sa simtim si noi ca-i Pastele. Bine ca tocmai primisem de la cineva drag cateva lucruri tare simpatice in tema sarbatorii…In plus, Albert avea de la ziua lui un set pentru decorat oua si iepurasi din ceramica; am implicat si motanul in activitatile noastre (prea se uita curios) si ne-am pus pe treaba: am colorat, am ras, am decorat, am mai si spart din ele…ziua a trecut frumos pana la urma.

In sfarsit a ajuns si M. acasa, iar Albert topaie in jurul lui, nerabdator sa-i arate ce-am facut noi astazi…in special iepurasul in culorile lui Iron Man. Ne topim amandoi de dragul micului A, zambim, nu mai spunem nimic.

Maine ii asteptam pe ai mei cu gustul si mirosul Pastelui; imi place gandul!PastePaste 2Paste 3Paste 4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.