Da, stiu, cine i-ar putea rezista? Eu cu siguranta nu. Daca mai pui si cartofi alaturi de burgerul tau nu-ti mai trebuie nimic. Garantat! 😉 Noi abia ne-am ridicat de la masa. Super cina pentru seara de sambata, daca nu ne rasfatam in weekend cu tot felul de bunatati, atunci cand?
Burgerul se face simplu: carne tocata de vita, sare, piper si putin ulei. Mai aveti nevoie de chifle speciale, felii de branza topita si cartofi.
Noi facem burgerii si cartofii la cuptor, in acelasi timp, in doua tavi diferite, tapetate cu hartie de copt. Avantajul cuptorului Franke: gatesti fara probleme doua sau chiar trei feluri de mancare simultan. Si cand ne e foame tare (adica mai mereu), incalzim cuptorul la 220 de grade si mancarea e gata imediat. Puteti rumeni putin in tigaie jumatatile de chifla, puneti feliile de branza topita, burgerul si gata. Totul merge de minune cu o salata mare (de data aceasta ne-a lipsit, dar am avut ketchup si maioneza din plin, adica alternativa neprietenoasa cu silueta si sanatatea).
Initial prajeam burgerii, insa e mult mai simplu asa, la cuptor.
Stiu ca v-am facut pofta! 🙂
Si daca tot veni vorba de gatit rapid si eficient, poate va ganditi la un cuptor nou. Franke Showroom Bucuresti are cateva oferte foarte bune in aceasta perioada. Si nu doar la cuptoare, ci la toata gama de aparatura. Cumperi o linie si primesti cadou o hota sau o masina de spalat vase. Foarte tare, nu? Aruncati o privire si pe magazinul lor online www.showroomfrk.ro.