CONCURSUL DE AIKIDO

Ruxandra Luca, concurs aikido copii, Albert

Ruxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertRuxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertRuxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertRuxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertRuxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertWeekendul acesta Albert a participat la un concurs de Aikido. Are o sabie din lemn facuta de Sensei si planuia sa-i impresioneze pe toti prin maiestria cu care o manuieste:

-Uite-asa am sa fac, mami… si asa… si-apoi asa. Flutura sabia in toate directiile.

-Hai, incearca si tu!

Dupa o incercare penibila din partea mea:

-Offf, habar n-ai sa te bati, lasa ca fac eu cu tati.

-Ia zi-mi, Albert, asa v-a invatat Sensei?

-Nu, eu am inventat miscarile astea.

-Pai si cum, vrei sa participi la concursul de Aikido cu miscari inventate de tine?

-Normal! Sa vezi ce tare am sa fiu!

Ok, era timpul pentru o mica discutie. I-am explicat ca era absolut necesar sa se rezume la ceea ce invatase la cursuri si sa pastreze pentru acasa miscarile inventate de el, ca sigur eu si tatal lui le vom aprecia mai mult. Nicio sansa. Eu am explicat, eu am inteles. Albert avea planul bine conturat in minte si nimic nu putea sa i-l spulbere.

Bine ca la antrenamentul dinaintea concursului li s-a amintit ca trebuie sa-si lase sabiile acasa.  Complet nedreptatit de aceasta decizie, lasat practic in imposibilitatea de a-si arata maiestria in tehnici imaginare, Albert a trebuit sa se multumeasca cu locul III.

-Si-a fost pe bune? ma intreaba tata.

-Normal ca a fost pe bune, ca altfel lua locul I.

Lui Albert i-ar fi placut cupa, dar nici medalia care ii atarna la gat nu era de lepadat. Iar punga cu bunatati primita de la Mos Samurai l-a facut sa uite de orice suparare.

Noi trei am fost acolo sa-l sustinem, indiferent.Ruxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertRuxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertRuxandra Luca, concurs aikido copii, AlbertRuxandra Luca, concurs aikido copii, Albert

Articole pe aceeasi tema

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.