Cand tii cu dintii de varsta

varsta femeilor, tii cu dintii de varsta

Cand eram pustoaica, printr-a noua, nimic nu ma supara mai tare decat sa-mi spuna careva ca arat de a opta. Daca, pe de alta parte, eram banuita ca sunt la facultate, cand eu abia treceam a zecea, mama, mama, cum mi se aprindeau toate beculetele si imi sclipeau ochii. Orice an peste varsta pe care o aveai era binevenit, orice suspiciune ca ai fi mai mica era un capat de tara.

Acum, tin cu dintii de fiecare zi si, daca-mi merge, mai dau si cate 2-3-10 ani deoparte.

Imi zice un coleg, intr-o zi, ca se interesase nu stiu cine de varsta mea. De ce or avea oamenii curiozitati dintr-astea, habar n-am. Ma rog, trag sa aflu continuarea povestii, ca sa vad daca m-am scos sau nu.

-Si, i-ai spus? intreb, aparent nepasatoare.

-Normal.

-Cati? tot nepasatoare.

-35.

Nu mai pot sa joc indiferenta si sar ca arsa:

-Doamneeeee, cum sa zici asa ceva?

Colegul se uita la mine cu un amestec de uimire, ezitare si ceva teama:

-Scuze, asa credeam. Cati ai, de fapt?

La care eu, foarte serioasa:

-34 si 8 luni. 

Daca nu i-a umflat pe toti din jur un ras, am zis ca nu-i adevarat.

-Pai si? Asta nu-i tot un soi de 35? ma intreaba.

Ah, inocentii. La 25 de ani ai lor, ii cred. Mai vorbim peste 10 ani. Daca nu mor de batranete pana atunci, vorba lui fiu-miu mare. ;))

3 comentarii pe “Cand tii cu dintii de varsta

  1. Florina spune:

    Stai ca p-asta n-o stii: ma duc eu cu prietenele intr-un club (sau incerc sa m duc), aveam vreo 21 de ani si ma intreaba la intrare, zice tipul de acolo, „dar pe ea n-o lasam (aratand spre mine) imi pare rau ca pare minora, sa vad un buletin”. Prietena mea face o criza de ras, incearca sa-i explice ca am 21 de ani, ca sunt chiar cea mai mare dintre toate, nimic, ala nu ne lasa sub nicio forma sa intram 🙂 Bine ca am gasit alt club unde nu-mi trebuia buletinul pe care il mai uit pe acasa si acum, faza e ca eu chiar aveam 21 de ani impliniti. Tare, nu? Acum nu stiu de cat mai par, atunci insa… mama mama ce ma mai enervam ca par asa de tanara 🙂

  2. Gabriel spune:

    Apropo de faza cu 35 cand de fapt aveai 34 si 8 luni. Am 37 si vreo 7 luni si deja cand ma intreaba cineva ii zic ca aproape 40. Cand mi se zice ca nu par chiar de 40, le zic ca da…mai am vreo 2 ani si jumatate! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.