Aris a găsit cea mai simplă metodă de a atrage atenția copiilor mari

Aris a găsit cea mai simplă metodă de a atrage atenția copiilor mari
Eram cu Aris la mare și tot încerca sa intre in vorba cu copiii mari. Că zmeul, că lopățica, galetusa, castelul de nisip, ii lua cu dintr-astea de il interesează pe el, la 4 ani, dar pe care cei de 12 ani nu dau 2 bani. Lesne de înțeles, nimeni nu-l băga in seama. Pana intr-o zi, când i-a venit o idee și le-a zis așa copiilor:
.
-Heeeei, fiți atenți puțin! Stiti ca eu am Fortnite? La care celorlalți puști li s-au aprins beculetele și au fost numai ochi și urechi la mâna de om:
-I-auziți, asta mic joaca Fortnite!
-Ei, na! Și au făcut cerc in jurul lui Aris și l-au privit cu o combinație de admirație și curiozitate, dar și cu nitica neîncredere. Funcționează de fiecare data! 😉 Si atenție, el nu zice ca joaca, zice că are, in sensul ca l-ar avea daca i l-as descarca eu, numai ca eu nu i-l descarc.
.
Pentru cine nu știe, Fortnite e un “joc de copii mari”, adică e recomandat de la 12 ani in sus. Se poate juca pe telefon, tableta, Play Station, nici eu nu știu toate detaliile, cert e ca mai toți pustii se dau in vânt după el. Aris a auzit de Fortnite de la frate-su mare, dar nu l-a încercat in viața lui, evident. Știe doar ca e cu împușcături și ca n-are voie cu așa ceva, plus ca a mai vazut niste figurine din seria asta, groaznic de scumpe, prin magazinele de jucarii. Mai si spune F-o-r-t-n-i-t-e cu un accent foarte british, așa, și tare sigur pe el, de zici ca are jocul la degetul mic. Pare un profesionist in carne si oase, un profesionist de 4 ani și 1 metru înălțime.
.
Ma rog, cand îl iei la bani mărunți, te prinzi ca habar n-are cum sta treaba cu Fortnite, dar nu-i bai, Aris se mulțumește cu impactul inițial și apoi trece la următoarele “victime”. A intrat in vorba și cu adulți, ce credeți, pe aceeași tema, și anumiți tătici, mai inițiați intr-ale jocurilor pe PS, au reacționat imediat. L-au luat cu întrebări de finețe, la care Aris a bâjbâit nu știu ce răspunsuri, de nici nu a mințit, dar nici ceva clar n-a spus. Timp în care, să îl fi văzut cum se umfla in pene, muream de ras acolo.
.
Una peste alta, ușurinta cu care găsește oameni dornici sa plece urechea la placa lui mi se pare fantastică. E convingător baiatul meu, nu glumă. 😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.