My Cooking

Combinatie delicioasa cu iaurt grecesc

Am mancat acum vreo saptamana combinatia asta la un restaurant si mi-a super placut. Asa ca am facut rost de ingrediente si am testat ce parere au si copiii. Nu ma asteptam sa fie prea incantati, dar avea cine sa se bucure de gustare, nu asta era problema. Cand colo, ce sa vezi, in doi timpi si trei miscari, astia mici au ras tot bolul cu iaurt, apoi au cerut portie suplimentara.

E tare simpla combinatia: iaurt grecesc, miere deasupra si miez de nuca (dupa gust). Aveam nuci de la mama si, ca sa maruntesc miezul, l-am pus intr-o punga si l-am batut cu ciocanul de snitele. Stiti ce zic? E cel mai simplu asa.

Se pot pune si bucati de banana in combinatie, eventual presarati putina scortisoara, daca sunteti fani. Mie mi se pare suficient de satioasa si de buna doar cu nuci si miere. Sigur ca puteti pune iaurt de orice fel, daca nu vreti sa oferiti iaurt grecesc astora mici.

iaurt grecesc cu nuci si miere

3 comentarii la “Combinatie delicioasa cu iaurt grecesc

  1. Mi-ai facut o pofta…dar astept sa treaca postul, intre timp pregatesc gustarea pentru baiatul meu, care nu refuza iaurtul grecesc, daramite cu adaosul acela dulce…dar tot imi amestec si eu cateva linguri de miere cu nuca, asa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *