Despre mine


Ruxandra Luca

Inainte de orice, eu sunt mama de Albert (10 ani) si Aris (4 ani).

Ruxandra Luca

Am absolvit stiintele politice, pentru simplul motiv ca mi-am dorit facultate in limba engleza si-am zis ca asta ar fi cea mai buna alegere. N-a fost. Dar aveau conditii misto de admitere la Universitate. Altfel, n-am nimic in comun cu politica.

M-am implicat intr-o afacere de familie cu mobilier si aparatura de bucatarie si am lucrat cativa ani în televiziune, initial la un post mai mic, apoi la Antena 1: am prezentat stiri, o rubrica mondena, un matinal de vacanta si o alta rubrica de sanatate si frumusete. Dupa aceea, m-am apucat de scris pe blog si de intregit familia cu Bebe 2.

Acum va dau intalnire in fiecare marti si vineri la Neatza cu Razvan si Dani, Antena 1, unde prezint (si realizez cap-coada) rubrica de părințeală, cum ii spunem noi. Mi-e drag de mor ce fac si mi-s dragi oamenii cu care lucrez. Cred ca lucrul asta se vede si la televizor. Daca va place ce cititi pe blog, sigur o sa va placa si rubrica!

 

Blogul

Blogul se numeste Ruxandra Luca mom & more si e despre frumuseţea şi împlinirea mămiciei cu toate ale ei. E despre alăptare, naştere naturală, crescut şi educat copii cu dragoste şi cu blândeţe. E despre gătit, şi schimbat scutece, şi ajutat copilul mare la lecţii. E despre tot ce înseamnă să te dedici puilor tăi.

Dar e şi despre mers la sală, uneori despre vacanțe, despre lăsat ocazional UGG-urile şi grijile şi hainele largi deoparte şi despre încălţat cu tocuri, îmbrăcat frumos şi simţit bine şi amintit că eşti femeie. Şi despre întors apoi cu dor şi forţe proaspete la ei.

Mămicia e mai mult frumoasă decât grea, eu aşa cred. N-o fi mereu roz, dar te împlinește că nimic altceva.

ruxandraluca.ro nu e neaparat un blog de parenting, e un proiect de lifestyle despre mine şi familia mea. Sper tare sa va regasiti si voi aici, sa va placa.

Va astept cu drag!

Ruxandra Luca, par frumos si sanatosRuxandra Luca "Fac al doilea copil cand vreau. Daca vreau."