IDEE DE WEEKEND: ATELIER DE CREATIE PENTRU COPII

Ruxandra Luca, atelier creatie copii

Maine poti invata impreuna cu micutul tau cum se realizeaza un aranjament floral. Acest lucru se intampla in cadrul unui atelier de creatie sustinut de Ioana Marinescu, designer florist. La final veti sti amandoi cum se taie coditele, cum ajutati florile sa reziste mai mult, ce este un burete floral si cum se foloseste. Dar cel mai important, ii dedici din timpul tau celui mic, iar pentru el asta e tot ce conteaza! Unde mai pui ca la final  aranjamentele create se pun in bratele unor jucarii de plus, pe care copiii le iau acasa.

Si daca Albert n-ar fi facut varicela tocmai acum (da, neplacut, dar macar are o forma usoara), poate ne intalneam la atelier. Creativ cum e fiu-miu, probabil la final imi oferea un aranjament de-mi dadeau lacrimile. Bine, mie-mi dau lacrimile oricum, chiar daca-mi culege o buruiana de pe marginea drumului. E de la el, asa ca-i cea mai draga floare!

Sa va mai spun ca atelierul este pentru copii cu varsta intre 4 si 9 ani si are loc la SkyBar din Calea Dorobanți, nr. 155, intre 11 si 12. Sunt disponibile 24 de locuri. Biletele costa 49 de lei/pereche părinte-copil și se pot lua sâmbătă, direct la atelier.

Daca ti se pare interesant, te poti inscrie aici. Weekend minunat tuturor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.