FEMEI PE MATASARI


femei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasari femei pe matasari

Femei pe matasari este un festival urban la care am participat anul acesta pentru prima data. Cu placere, pentru ca am descoperit un eveniment bine organizat, care ofera participantilor o multime de momente speciale, de la activitati pentru copii, pana la workshopuri pentru cei mari, posibilitatea de a cumpara haine si bijuterii simpatice, dulciuri, muzica buna, prezentari de moda, concursuri, proiecte de implicare sociala, expozitii de arta (exista un program bine stabilit in acest sens, astfel incat sa nu pierdeti lucrurile care va intereseaza).

Strada isi schimba total infatisarea si te asteapta sa te plimbi linistit si sa te bucuri de tot ce are sa-ti ofere pe parcursul celor cateva zile de festival; un alt lucru pozitiv, evenimentul atrage numai oameni de calitate,  nu te astepta sa dai peste multimea pestrita cu care poate te-ai intalnit la alte manifestari.

Am avut totusi doua probleme, fara legatura cu evenimentul in sine.

Facusem poze toata ziua si am omis sa pun aparatul la incarcat, asadar multe lucruri speciale au ramas nefotografiate, iar eu a trebuit sa ma limitez la strictul necesar (si sa completez pe alocuri cu poze facute cu i-phone-ul).

In al doilea rand, am mers insotita de micul meu A, care oricat de cuminte si dulce ar fi, ramane totusi un copil, care se opreste la fiecare pas si cere sa-I cumperi cercei, bratari, insigne sau cine stie ce alte lucruri care ii sunt total nefolositoare, dar pe care si le doreste mult pentru simplul fapt ca sunt colorate. Si tot cu ochii la copil, sa nu-l pierd in multime, sa –l conving sa mai renunte la” comorile” pe care si le cumpara la tot pasul (adica el le lua, pleca si eu ramaneam sa le platesc), nu m-am putut bucura cum trebuie de tot ce era de vazut si descoperit; mai ales ca am ajuns spre seara, cand activitatile dedicate celor mici deja se terminasera. Asa ca am renuntat la cateva tricouri pictate manual si bijuterii hand made care imi faceau cu ochiul (eu nu pot sa-mi cumpar lucruri pe fuga, ca apoi sigur regret, iar cu Albert n-aveam timp sa le analizez cat mi-ar fi placut, sa le probez, sa ma gandesc in ce combinatii le-as putea purta).

Si da, era si mama cu noi, dar cu asa un pusti curios, a fost nevoie de concentrarea amandurora sa-i facem fata. In orice caz, per total a fost o experienta placuta si astept cu interes editia urmatoare!

femei pe matasarifemei pe matasari femei pe matasari femei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasarifemei pe matasari

Articole pe aceeasi tema

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.